• ✓ Direct kopen bij de uitgever  ♥

  • ✓ Bestellingen worden op werkdagen direct verzonden

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • ✓ Laagste prijs voor al onze boeken

Tuinlied

Een groene symfonie, uit liefde voor de aarde

Tuinlied is hét klimaatbewuste tuin -en kookboek voor deze tijd. Wát een ode aan de globe! En wát een aansporing om onze Aarde te hoeden en voeden. Alma Huisken schreef het uit klimaatzorg, maar met een hoopvol hart. Gloedvol stimuleert ze om iets te doen en de bedoeling is groen.

Huisken: ‘Dit boek barstte uit mijn ziel. De Aarde lijdt, dus wij zijn aan zet. Dat kan vandaag al, in onze eigen leefomgeving. Gewoon aanpakken: bloemen, groenten, kruiden en fruit telen! Vandaag een struik planten, morgen een vijver graven. Stoeptegels lichten, zaadbommen gooien, gif vermijden en altijd biozaad gebruiken!’ Hoe je dat praktisch doet? Alma geeft sprankelende voorbeelden en 1001 groene tips-per-maand. Dát motiveert en stimuleert.

Tuinlied biedt ook: 52 globevriendelijke recepten, raad voor de klimaatbestendige sier- en moestuin, treffende natuurverhalen, 200 prachtige foto’s van Doortje Stellwagen en 30 sfeervolle illustraties van de auteur. Dit rijke boek is een klinkend samenspel van liefde, advies, schoonheid, humor en hoop. Een standaardwerk voor de tuin anno nu.

‘Tuinlied is een must-read. Huisken biedt hoop bij negatieve gevoelens rondom de ecologische crisis en zet aan tot actie! Iedereen kan een verschil maken, ook op één vierkante meter!’ 
– Jessica den Outer, VN-expert Rechten voor de Natuur

€ 35,00
Auteur Alma Huisken
Illustraties Doortje Stellwagen
Genres Natuur
ISBN 9789060385920
Bindwijze Gebonden
Pagina's 415
Afmetingen 238 x 180
Druknummer 1

Laatste boeken