• ✓ Direct kopen bij de uitgever  ♥

  • ✓ Bestellingen worden op werkdagen direct verzonden

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • ✓ Laagste prijs voor al onze boeken

Dé biodynamische Zaaikalender van Nederland

zaaikalender 2022 verticaal

Ieder jaar geeft Christofoor een biologisch-dynamische Zaaikalender uit gebaseerd op de aanwijzingen van Maria Thun. 

Met daarin alle optimale zaaidagen, geschikte momenten om te snoeien, te spitten of te oogsten. Voor bijenhouders worden de gunstigste dagen genoemd voor de verzorging van hun volken.
 

De duidelijke symbolen en de uitneembare poster voor op de werkplek zijn van jaar tot jaar een stabiele hulp voor boeren, tuinders, imkers en andere buitenmensen. De Zaaikalender heeft een compact en handzaam formaat en is qua inhoud  zeer volledig. Een must voor wie biodynamisch wil tuinieren of boeren.
 

Ieder jaar verzekerd van een exemplaar met ons abonnement

Schijf je in als abonnee en profiteer van de voordelen:

  • Altijd verzekerd van een exemplaar.
  • Gratis verzending binnen Nederland.
  • Vroege levering in november.

Hoe werkt het abonnement

Je kunt je hieronder registreren als abonnee van de Zaaikalender voor € 17,00 per stuk. Verzendkosten hoef je als abonnee niet te betalen als je in Nederland woont. Voor verzending buiten Nederland betaal je € 3,-.
Jaarlijks, in oktober, sturen we je een bericht over de aankomende incasso. Vervolgens zal het abonnementsbedrag van je bankrekening worden afgeschreven. Medio november krijgt je als abonnee de nieuwe Zaaikalender toegestuurd.
Wilt je het abonnement opzeggen? Stuur dan een mailtje met daarin je naam en adresgegevens naar boekhouding@christofoor.nl 

Meld je nu aan

Word abonnee en ontvang vanaf november editie 2024.

Door registratie als abonnee geeft u tot wederopzegging toestemming aan Uitgeverij Christofoor om jaarlijks een incasso-opdracht te sturen naar uw bank. Er wordt daarmee een bedrag van uw rekening afgeschreven ten behoeve van uw abonnement op de Zaaikalender.

Wij sturen ieder jaar een bericht voor we gaan afschrijven.  U komt dus nooit voor verrassingen te staan.

Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u het bedrag binnen 56 kalenderdagen laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank.