• ✓ Direct kopen bij de uitgever  ♥

  • ✓ Bestellingen worden op werkdagen direct verzonden

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • ✓ Laagste prijs voor al onze boeken

Luister naar de muziek

Luister naar Mozarts dromerige melodieën, dans door de straten tijdens het Carnaval in Rio en swing mee op Scott Joplins rags. In dit boek hoor je de beste muziekstukken uit de geschiedenis en lees je over de musici die ze schreven en de instrumenten waarmee ze gespeeld worden.

Laat je oren een tijdreis door de wereldgeschiedenis maken.  Druk op de knop en geniet van muziek van over de hele wereld.

'De tekst verwoordt de sfeer en de setting die past bij de muziekstijl. De prachtige illustraties maken de sfeer helemaal compleet; er is zo veel te zien. Ze zijn erg kleurrijk, vol details en ademen de sfeer uit van de muziek en die tijd. Achterin het boek staat nog extra informatie over verschillende soorten muziek en je vindt er tips om jouw eigen muzikale reis voort te zetten. Zo kun je beginnen met je stem en materialen zoals pannen gebruiken als instrument of op je eigen instrument de muziekfragmenten uit dit boek proberen na te spelen'. - Hanneke Messelink - Saxion Academie Pedagogiek en Onderwijs

€ 22,95
Auteur Mary Richards
Vertaald door Monique van der Zanden
Genres Kinder- en jeugdboeken, Vanaf 4 jaar
ISBN 9789060389485
Originele titel Listen to the music
Bindwijze Gebonden
Pagina's 24
Afmetingen 31 x 27 x 1,6 cm
Leeftijd vanaf 4
Druknummer 1

Laatste boeken