• ✓ Direct kopen bij de uitgever  ♥

  • ✓ Bestellingen worden op werkdagen direct verzonden

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • ✓ Laagste prijs voor al onze boeken

Het groene kippenboek

Hoenders houden in dorp en stad

Een vleugje buitenleven in de stad, tevreden getok in je tuin, elke ochtend een paar verse eieren om op te rapen en de mogelijkheid om (klein)kinderen vertrouwd te maken met dieren, en ze leren voor hen te zorgen. Is dit ook jouw droom? Het mooie is: kippen brengen dit binnen handbereik. Zelfs in een kleine tuin!

Het groene kippenboek vertelt je hoe dat gaat. Het is zowel een uiterst praktische gids als een loflied op een van de gemakkelijkste, leukste boerderijdieren ter wereld. En het is ook heel persoonlijk: auteur Alma Huisken deelt werkelijk al haar kippenervaring met je, zodat ook jij je droom kunt verwezenlijken.

Deel I van dit veelzijdige boek is gewijd aan Alma's kippenavonturen, die ze vol verve en met humor opdist. In deel II gaat ze grondig in op hoe je kippen houdt, juist ook op kleine schaal.

Het groene koppenboek biedt voorts tekeningen, zelfbouwtips, 21 recepten en prachtige foto's van Doortje Stellwagen.

'Naast een praktische gids is dit boek ook een loflied op deze gezellige boerderijdieren. Zelfs als je geen kippen wil houden is het interessant, omdat dit dier al zo lang door mensen wordt gehouden!' - Jessica Schimmel - Seizoener

 

€ 27,50
Auteur Alma Huisken
Genres Natuur, Creativiteit en activiteit, Inspiratie uit de natuur, Biodynamische landbouw
ISBN 9789060389089
Bindwijze Gebonden
Pagina's 320
Afmetingen 23,6 x 17,7 x 2,1 cm

Laatste boeken