Abonneren Zaaikalender

Maria Thuns Zaaikalender 2017U kunt zich hieronder registreren als abonnee Zaaikalender bij Uitgeverij Christofoor, voor € 12,50 per stuk.

Dit betekent dat u jaarlijks vanaf editie 2018 de Zaaikalender toegezonden zult krijgen.

De editie 2017 is nog via de boekwinkels volop leverbaar. Editie 2017 bestellen? Klik hier voor de boekhandel of voor bol.com

Ter bevestiging van uw registratie ontvangt u per e-mail een overzicht van de door u ingevulde machtiging. Wij vragen u (adres)wijzigingen zelf in te voeren via onderstaande link.

Door registratie als abonnee geeft u tot wederopzegging toestemming aan Uitgeverij Christofoor om jaarlijks een incasso-opdracht te sturen naar uw bank. Er wordt daarmee een bedrag van uw rekening afgeschreven ten behoeve van uw abonnement op de Zaaikalender.
Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u het bedrag binnen 56 kalenderdagen laten terugboeken. Neem hiervoor contact op met uw bank.

Jaarlijks, in september, sturen we u een bericht over de aankomende incasso. Vervolgens zal het abonnementsbedrag van uw bankrekening worden afgeschreven, in november krijgt u als abonnee de nieuwe Zaaikalender toegestuurd.

Wilt u uw abonnement opzeggen? Stuur dan een mailtje met daarin uw naam en adresgegevens naar info@christofoor.nl .

Veel zaai- en tuinplezier gewenst,
Team Christofoor

Registratie en doorlopende Machtiging Zaaikalender (SEPA)

Heeft u al een abonnement en wilt u wijzigingen doorgeven, klik dan hier

Bedrijfsnaam alleen als van toepassing

BIC is alleen nodig bij een buitenlands rekeningnummer

BTW-nummer is alleen nodig bij zakelijke abonnementen