• ✓ Direct kopen bij de uitgever  ♥

  • ✓ Bestellingen worden op werkdagen direct verzonden

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • ✓ Laagste prijs voor al onze boeken

Ontspannen opvoeden in 12 stappen

Wanneer een kind wordt geboren voelen de ouders niets dan vreugde, blijdschap en geluk, maar stress en uitputting kunnen al snel de overhand krijgen en er ontstaan spanningen.

In dit beknopte en praktische boek geeft Christiane Kutik twaalf eenvoudige handvatten om de rust en kalmte terug te brengen in het dagelijkse gezinsleven en iedereen weer te laten genieten. Ze baseert haar aanpak op het bieden van een solide onderliggende structuur voor het gezinsleven, met duidelijke rollen, regels, routine en respect. Ze laat ook zien dat het gezin samen kan groeien door middel van het creëren van aangename rituelen die inspelen op de belevingswereld van het kind. Hierdoor ervaren ze de steun en de ruimte die ze nodig hebben om hun eigen capaciteiten te ontwikkelen. Ze geeft tips om momenten van rust en spirituele verbinding in het dagelijks leven te introduceren. Daarnaast beschrijft de auteur dat het ook van belang is dat de ouders proberen om tijd vrij te maken voor zichzelf om na te denken over het leven en zich te ontspannen.

Dit boek is speciaal geschreven voor opvoeders bij wie tijd en energie schaars zijn. De korte overzichtelijke hoofdstukken beschrijven eenvoudige stappen op weg naar een harmonieus gezinsleven.

€ 16,00
Auteur Christiane Kutik
Genres Opvoeding en onderwijs, Opvoeding, Eerste levensfase
Reeksen Opgroeien
ISBN 9789060387412
Bindwijze Paperback
Pagina's 96
Afmetingen 20x14x1,2cm

Laatste boeken