• ✓ Direct kopen bij de uitgever  ♥

  • ✓ Bestellingen worden op werkdagen direct verzonden

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • ✓ Laagste prijs voor al onze boeken

Het zwanenmeer

verhalenorkest

Ontdek de magie van Het Zwanenmeer in dit boek vol kleurrijke illustraties. Op elke bladzijde vind je een knop waarmee je een echt orkest hoort dat de muziek speelt uit dit beroemde muziekstuk.

Prinses Odette zit gevangen in het lichaam van een zwaan door de vloek van een boosaardige tovenaar. Zal ze kunnen ontsnappen? Laat je betoveren door de dans van de jonge zwanen bij het meer, ontmoet Odettes dubbelganger Odile en zie hoe Odette de tovenaar overwint en haar vrijheid terugkrijgt.

Druk op de noot op elke bladzijde om het verhaal tot leven te laten komen met muziek van Tsjaikovski's Het Zwanenmeer: Net als bij de andere boeken uit deze succesvolle reeks hoor je de bekende klanken van een echt orkest! Aan het eind van het boek vind je extra informatie over klassieke muziek én alle muziek nog een keer!

Bekijk ook onze andere boeken met muziek in onze succesvolle reek Het verhalenorkest.

'Een sprookjesachtig mooi boek met prachtige muziekfragmentjes van Tsjaikovski. Wat een mooie manier om jonge kinderen zo met klassieke muziek in aanraking te laten komen!  Het heeft mij geïnspireerd tot meerdere activiteiten met dit boek. Een klassieker wat mij betreft!'- Marie-Jose - Kinderboekenjuf

 

€ 22,95
Auteur Jessica Courtney-Tickle
Genres Kinder- en jeugdboeken, Vanaf 4 jaar
Reeksen Het verhalenorkest
ISBN 9789060388822
Originele titel Story orchestra : Swan Lake
Bindwijze Gebonden
Pagina's 24
Afmetingen 31 x 27,4 x 1,5 cm
Leeftijd vanaf 3

Laatste boeken