• ✓ Direct kopen bij de uitgever  ♥

  • ✓ Bestellingen worden op werkdagen direct verzonden

  • Gratis verzending vanaf €20,-

  • ✓ Laagste prijs voor al onze boeken

Het begint met een zaadje

Hoe is het mogelijk dat een klein zaadje het begin van zo'n grote boom kan zijn? Reis mee door de seizoenen en de jaren en zie hoe een zaadje eerst verandert in een klein boompje, en uiteindelijk in een machtige boom met takken en wortels die de hele pagina vullen. Gaandeweg komen er steeds meer dieren in en om de boom wonen, zoals eekhoorntjes, konijntjes, vlinders en uilen.

Het succesvolle boek waarin je ontdekt hoe een klein zaadje uitgroeit tot een dierenparadijs. Een  informatief, maar vooral heel mooi verhaal op rijm dat kinderen zal raken. Een eenvoudige maar betoverende boodschap van leven en groei.

Dit prachtig uitgevoerde prentenboek heeft een omslag met goudfolie. Het binnenwerk is gedrukt op textuurpapier en de illustraties zijn gemaakt met een speciale etstechniek. Inclusief prachige uitklapplaat.

Bekroond met de Margaret Malletprijs voor het beste non-fictie kinderboek.

Uitgeroepen tot thematitel Kinderboekenweek 2022

‘De liefde voor de natuur spat van de pagina’s af. De tekst is op rijm geschreven en heel toegankelijk, vol liefde'. - Anniek de Hoop - Wildebras blog en Minimixtape

'Zelden zagen we zo'n mooi boekje. Van het prachtige, cremekleurige papier met in goud de titel op de cover, tot de meest verfijnde illustraties. Je zult nooit meer hetzelfde naar een boom kijken na het lezen van Het begint met een zaadje'. - Garderner's World

€ 16,95
Auteur Laura Knowles
Illustraties Jennie Webber
Genres Kinder- en jeugdboeken, Vanaf 4 jaar
Thema Seizoenen en jaarfeesten, Thema, Natuur voor kinderen
ISBN 9789060388990
Bindwijze Gebonden
Pagina's 32
Afmetingen 30,4 x 21,7 x 1,3 cm
Leeftijd vanaf 4

Laatste boeken